Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/lykkeglimt.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Om Lykkeglimt | Lykkeglimt
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/lykkeglimt.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Om Lykkeglimt

Velkommen til min blog Lykkeglimt.

Jeg hedder Susan og er 41 år gammel og bor i det jyske med min mand og 2 børn på 9 og 11 år.

Jeg er selv stor aktiv bruger af internettet og sidder ofte med min pc og shopper på nettet, søger rejser , læser blogs og finder inspiration til madlavning og boligindretning. Det var derfor oplagt for mig at dele mine egne “lykkeglimt” på denne blog.

Bloggen handler om min hverdag – vores rejser som familie, mode, min have og lille drivhus, mad og en masse andet . Vi rejser meget som familie og bloggen vil derfor komme til at indeholde guides med rejseforslag og forslag til ferier, rejsemål og fælles familie aktiviteter.

Alle billeder på bloggen er mine . Du må gerne låne – men jeg vil gerne have, at du spørger om lov først.

Hvis du har lyst kan du følge min blog via Bloglovin – blot tryk Follow.

Tak fordi du kigger med

 

1 Comment on Om Lykkeglimt

 1. Emma Engstrøm
  26. marts 2018 at 14:11 (1 år ago)

  Hej med jer,
  Jeg håber i har det godt.

  Jeg faldt over jeres side, og jeg syntes jeres side er rigtig interessant. Jeg vil derfor hører om i acceptere publisering af udefrakommende artikler på siden? Jeg arbejder i øjeblikket på en kampagne for en af mine klienter og jeg er sikker på at jeg kan udfærdige indhold af høj kvalitet til siden.

  Artiklen vil blive udviklet udelukkende til jeres side, og vi kan også samarbejde om at finde et emne der er tilpasset jeres publikum og interesser.

  Hvis dette har interesse eller i har nogle spørgsmål skal i endelig bare kontakte mig.
  Jeg ser frem til at høre fra jer!

  Med venlig hilsen,
  Emma Engstrøm

  Svar

Leave a Reply