Ugens quote

Jeg elsker positive ordsprog og især ordsprog som giver mening og stof til eftertanke.

life is af journey

I grundlovsferien var vi i Løkken og der faldt jeg over de fineste små magneter med skønne ordsprog. De hænger nu på køleskabet og sætter tankerne i gang, hver gang jeg ser dem.

Magneterne er lavet i stil med gamle emalje skilte og de er rigtig fine i mit ellers moderne køkken, hvor de dusede farver på magneterne passer rigtig fint ind.

Jeg gav ca. 30-40 kr. pr. styk og kunne have købt rigtig mange (nøjedes med nogle enkelte). De er lavet af firmaet Ib Laursen og KJ Collection – og lignende magneter kan bl.a. fås på denne hjemmeside..http://www.solkrogen.com

De findes i mange varianter – både super sjove og mere seriøse. Jeg er især vild med dette ordsprog, som minder mig om, at man i livet ikke kan undgå lidt sværere perioder, men man kan forsøge at lære, at komme igennem dem:

learn to surf

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Leave a Reply