Outletshopping i Neumünster – Nordtyskland i efterårsferien?

samlet sale billede

Jeg har for ikke så længe siden lavet en guide til diverse outlets i Europa – og tænker at en oplagt dagstur i efterårsferien kunne gå til outlettet McArthurGlen i Neumünster i Tyskland. Det ligger ca. 1 times kørsel fra grænsen.

 

Outlettet:

Designoutlettet i Neumünster består af over 100 designer butikker, hvor du kan spare mellem 30-70 procent i forhold til normal butikspris. Der er mange forskellige brands ligefra de helt dyre som Armani, Escada, Gucci og Lagerfeld – til mærker som Converse, Esprit, Asics, Levi’s og Triumph.

 

Tilmeld nyhedsbrev og spar 10% ekstra på outletprisen:

nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig outlettet’s nyhedsbrev (dette kan du gøre på hjemmesiden), så kan du få 10% ekstra i rabat i de fleste butikker (nogle enkelte få er udeladt).  Nederst i dette indlæg har jeg indsat et link til hjemmesiden. Nyhedsbrevet tilmelder man sig øverst på siden i højre hjørne (markeret med rødt).

 

Special tilbud lige nu:

  • Fra 15. til 17. oktober er der “Italienske shopping dage”. På hjemmesiden annonceres der med, at der vil være ekstra gode tilbud på italienske mærker.
  • Til 26. oktober – 20% ekstra i rabat på Diesel på udvalgte varer
  • Til 26. oktober – 20% ekstra i rabat på ESCADA på overtøj
  • Fra 5. oktober og frem – 30% ekstra i rabat på Desigual på udvalgte efterårsvarer
  • Til 26. oktober – 20% ekstra i rabat på ESPRIT på vintertilbehør
  • Til 26.oktober – 30% ekstra i rabat på GUESS på jeans og kjoler
  • Til 31. oktober – special tilbud på Asics sports tee – 2 stk for 22 EUR

 

Konkurrence fra ADIDAS:

Lige nu kører ADIDAS en konkurrence, hvor man kan vinde et gavekort på 500 EUR til at shoppe amok for. Du tilmelder dig på forsiden af Designeroutlettet’s hjemmeside (se link længere nede). Udover at kunne vinde et gavekort får du en”voucher” som giver 20% i rabat på køb i ADIDAS butikken fra 2. november til 29. november.

 

Ralph Lauren:

Sidst vi besøgte outlettet handlede vi i Ralph Lauren butikken med voksentøj. Ved kassen fik vi udleveret en rabatkode, som gav 20% i rabat på alt Ralph Lauren børnetøj. Jeg ved ikke om dette stadig er gældende. Men hvis du skal handle både til voksne og børn – så tag evt. voksenbutikken først – eller spørg i butikken, om dette tilbud stadig gælder.

Her finder du link til outlettes hjemmeside. Du kommer direkte til siden, hvor alle nuværende tilbud vises. Øverst til højre kan du tilmelde dig nyhedsbrev og derved få 10% ekstra i rabat: Neumünster

Se også min tidligere guide til andre gode outlets i Europa:  Guide til outletshopping

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Leave a Reply