Fantastiske og fortryllende børnefotografier

medine1

Der er mange måder at forevige sine børn på og hvor ville jeg ønske, at jeg havde kendt til en fotograf som Medine Özarslan fra Little Angels by Medine, da mine børn var nyfødte eller små.

 

medine5

Medine er en fotograf fra Randers, som har specialiseret sig i fotografering af især nyfødte, små børn og gravide. Hun tager de smukkeste stemningsfulde billeder i fantastiske farver og med rekvisitter, som giver noget særlig ekstra til hendes billeder.

Jeg er fuldstændig forelsket i hendes fotografier af nyfødte, som ligger sovende ofte på eller pakket ind i fine hæklede tæpper, som matcher bagrund eller andre rekvisitter i billedet. Men også hendes billeder af større børn – skønne piger i fantastiske kjoler, søskende som kærligt holder om hinanden og seje fyre, rammer noget helt specielt. Om det er hendes inden- eller udendørs motiver, så skaber hun et smukt og unikt univers, som går lige i hjertet på mig.

Som sagt ville jeg ønske, at kunne have foreviget mine børn som nyfødte eller mindre på denne fantastiske måde og derfor måtte jeg dele hendes skønne billeder med jer.

 

medine6

medine4

 

Little Angels by Medine har en Facebook side, hvis du vil se mere eller ønsker at komme i kontakt med Medine: søg på “Little Angels by Medine”. Hun kan også kontaktes på telefon: 28 12 95 00

(Medine har givet mig lov til at bruge sine billeder her på min blog, alle rettigheder er selvfølgelig hendes).

 

medine7

medine2

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Leave a Reply