juli 2015 archive

6 fantastiske og gratis apps til ferien i udlandet

Der findes mange gode apps , som kan være til stor hjælp på udlandsrejsen. Her er mit bud på 6 næsten uundværlige apps, som selvfølgelig alle er gratis og kan søges frem i app store.

 

1. Google Translate / Google oversæt

google translate

Denne app kan oversætte 90 forskellige sprog og har bl.a været nyttig for os, når vi i udlandet ikke helt har forstået et menukort, en tekst på et vejskilt eller på et kort.

Man kan oversætte på flere måder med denne app. Man kan tage et billede og scanne teksten (fx et menukort) og få en komplet oversættelse. Oversættelsen kan nogengange godt være lidt klundet og ikke 100 procent korrekt – men som regel er resultatet brugbart.

App’en kan også oversætte almindelig tale eller ord skrevet som håndskrift (med en finger på tastaturet) – eller blot enkelte ord, som man ikke forstår. Man kan desuden få oplæst og udtalt ønskede ord.

(mere…)

Italien – ny guide til Toscana på vej

is cappuccino

Vi er netop hjemvendt fra 14 skønne dage i Toscana og jeg er snart klar med en udvidet guide og  nye forslag til en masse spændende at se og opleve. Vi har oplevet de skønneste autentiske byer og jeg har en masse på hjertet, som jeg håber kan inspirere til en dejlig ferie i Toscana. Guiden kommer på bloggen i løbet af denne uge.

Imens nyder jeg en lækker italiensk Cappuccino Ice. Vil du selv prøve en så se opskrift her:

(mere…)

Guide til Kør selv ferie med børn til Toscana i Italien

Bjergtagende udsigt over Toscanas landskab

Bjergtagende udsigt over Toscanas landskab

 

Hvorfor Toscana?:

Vi elsker Italien og har efterhånden holdt mange sommerferier i det fantastiske land.  I sommeren 2014 faldt vores hjerter pladask for det skønne og fortryllende Toscana, hvor dette års sommerferie også går til. Toscana har det hele:

  • Godt vejr
  • Fantastisk natur med bjerge og olivenlunde så langt øjet rækker
  • Lækker mad – både til voksne og børn
  • Fantastisk vin
  • Skønne middelalderbyer med ægte autentisk stemning
  • Imødekommende og venlig befolkning

(mere…)