Kategori: Æteriske olier

Naturlig hjælp til vintertristhed

Let din vintertristhed og træthed med appelsin æterisk olie.

Appelsinolie har været brugt i mange år af bla kinesiske læger til at løfte og gavne humøret og bidrage til en positiv sindstilstand.
Forsøg har bla også vist at børn som fik aromaterapi med appelsinolie inden tandlægebesøg havde lavere kortisol niveau i kroppen og reduceret puls end ved deres tandlæge besøg uden brug af appelsinolie.

Appelsinolie udvindes fra frugtens skræl. Olien er klassificeret som en topnote olie. Topnoter er de mere flygtige dufte som hurtigere fordamper. Topnoter kan ifølge gammel kinesisk medicin typisk bruges mod forkølelse og til at løfte humøret.

Derfor kan appelsinolie være en kærlig og gavnlig hjælper til os som bliver lidt trætte og matte henover de mørke vintermåneder.

🍊Kom en dråbe olie i håndfladen og indånd dybt for at opløfte krop og sind.

🍊Bland et par dråber i en bæreolie og brug som massage.

🍊Brug olien i en diffuser så duften spredes og du via indånding får gavnlig effekt. Kan med fordel blandes med peppermynteolie for en virkelig opløftende og forfriskende duft

Vær obs på at citrusolier gør huden solsensitiv. Så undgå sol 24 timer efter påsmøring.

Jeg har valgt at bruge æteriske olier fra mærket Doterra. Olierne er kendt for en høj kvalitet og mest af alt for udførlige og dokumenterede test af renligheden og kvaliteten af deres olier (alle flasker olier kan spores tilbage til en test). Læs mere om olierne her eller skriv endelig hvis du vil høre mere.

Læs om olierne her

Køb og opret Doterra konto

Hvordan kan olierne købes:

 • Køb via følgende link til alm retailpris tryk her: (tryk på “shop” – vælg sprog: English Europe og country: Europe)
 • Bliv medlem og køb alle olier og produkter med 25% rabat via webshop. (Oprettelse af medlemskab koster 25 EUR og inkluderer en bog om de forskellige olier)*
 • Bliv medlem og køb et enrollmentkit (startsæt) med forskellige olier til fordelagtig pris – så er medlemskab og bog gratis)*

Opret konto med medlemsskab og spar 25%: tryk her

 1. Øverst til højre i menuen tryk “tilmeld og gem”
 2. Scroll ned i bunden og tryk “tilmeld dig doTerra”
 3. Første rubrik vælg “English – Europe”
 4. Anden rubrik vælg “Europe”
 5. Choose country – vælg “Denmark”
 6. Herefter opretter du dig som enten: Wholesale customer (alm engroskunde med 25 % rabat eller som wellnes advocate (dig som ønsker at være doTERRA forhandler)
 7. Tilføj dine oplysninger
 8. Time zone: Brussels
 9. Spring over ID – (her står mit ID som sponsor)
 10. Hvis du ønsker et startsæt til en fordelagtig pris og med gratis medlemsskab , så vælg et enrollment kit (Home kittet incl diffuser kan anbefales)*
 11. Ønsker du ikke et kit men bare udvalgte olier, så vælg doTERRA Essentials booklet . Du kan købe nu og fremover med 25% rabat*

Forslag til enrollment kits (startsæt):

Family essentials and beadlets kit

Et rigtig godt begyndersæt med mange af de gængse olier, til at komme godt igang med. (Indeholder bla olien Frankincense, som alene har en værdi af 186 kr.) Diffuser kan købes separat (se længere nede). Pris 1.076 kr.

Aromatouch Diffused kit.

Sættet indeholder 8 forskellige olier, samt en kokosbæreolie, til at blande op med. Derudover en diffuser (Vælg EU plug). Pris 1.390 kr

Home Essentials Kit.

Rigtig mange af de gængse olier i 15 ml. flasker. Samt en diffuser (Vælg EU plug). (Sættet indeholder bl. 15 ml Frankincense til en værdi af 580 kr.) Pris 2.100 kr.

Essential Aromatics Diffused Kit. Indeholder 6 olier som primært går på følelser. Har desuden en diffuser. (Vælg EU plug) Pris 1.810 kr.

Selvstændig diffuser. Varenr. 60209211 (Vælg EU plug). Pris 318 kr.

Se flere start kits her

Hvis du har spørgsmål til oprettelse eller de forskellige kits, så skriv endelig til mig, så jeg kan hjælpe dig. Det er også muligt at oprette sig som Wellnes advocate og få mulighed for at lave din egen forretning i Doterra. Skriv endelig hvis du vil høre mere.

*Medlemskab fornyes hvert år for 15 EUR – men man modtager en gratis flaske peppermint olie ved hver fornyelse – værdi 22 EUR.