Let din vintertristhed og træthed med appelsin æterisk olie.

Appelsinolie har været brugt i mange år af bla kinesiske læger til at løfte og gavne humøret og bidrage til en positiv sindstilstand.
Forsøg har bla også vist at børn som fik aromaterapi med appelsinolie inden tandlægebesøg havde lavere kortisol niveau i kroppen og reduceret puls end ved deres tandlæge besøg uden brug af appelsinolie.

Appelsinolie udvindes fra frugtens skræl. Olien er klassificeret som en topnote olie. Topnoter er de mere flygtige dufte som hurtigere fordamper. Topnoter kan ifølge gammel kinesisk medicin typisk bruges mod forkølelse og til at løfte humøret.

Derfor kan appelsinolie være en kærlig og gavnlig hjælper til os som bliver lidt trætte og matte henover de mørke vintermåneder.

🍊Kom en dråbe olie i håndfladen og indånd dybt for at opløfte krop og sind.

🍊Bland et par dråber i en bæreolie og brug som massage.

🍊Brug olien i en diffuser så duften spredes og du via indånding får gavnlig effekt. Kan med fordel blandes med peppermynteolie for en virkelig opløftende og forfriskende duft

Vær obs på at citrusolier gør huden solsensitiv. Så undgå sol 24 timer efter påsmøring.

Jeg har valgt at bruge æteriske olier fra mærket Doterra. Olierne er kendt for en høj kvalitet og mest af alt for udførlige og dokumenterede test af renligheden og kvaliteten af deres olier (alle flasker olier kan spores tilbage til en test). Læs mere om olierne her eller skriv endelig hvis du vil høre mere.

Læs om olierne her